Vacatures

Geplaatst op 28 februari 2015 door 

Scouting Jan van Speyk is de leukste Scoutinggroep van Mijdrecht/Wilnis. Onze groep zorgt voor een leuke en spannende vrijetijdsbesteding voor heel veel kinderen en jongeren uit De Ronde Venen en Uithoorn. Maar Scouting is zoveel meer dan leuk en spannend, kinderen leren bij ons ook heel veel vaardigheden die nuttig zijn voor henzelf, maar ook voor de maatschappij.

Scouting Jan van Speyk is een vereniging die volledig gerund wordt door vrijwilligers.

Laat je uitdagen!

Wil jij meehelpen ons onze groep, en de mogelijkheid benutten om ) betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers, iets op te bouwen in je eigen buurt? Ben je bovendien een paar uur in de week hiervoor beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de volgende functies zoeken wij enthousiastelingen die onze teams willen komen versterken:

  • Een nieuwe (tweede) praktijkbegeleider binnen het bestuur, die samen met onze huidige praktijkbegeleider de kennis en ervaringen in het leidingteam op peil te houd.
  • Altijd gewenst: extra speltakleiding

Ook in andere rollen kunnen we ondersteuning gebruiken. Wil je hier meer over weten of een keer komen kijken? Neem dan contact via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze folder van scouting Nederland geeft veel informatie voor beginnende leiding. Ook handig als je meer wilt weten over wat het betekent om begeleiding te zijn! Natuurlijk ben je ook van harte welkom om eens mee te komen kijken of je het leuk vindt.

Belangrijk:

  • Je bent minimaal 18 jaar of ouder.
  • Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen of kunt deze overleggen.
  • Je onderschrijft de doelstelling en het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland.