JvSlogo1
Scouting Jan van Speyk gaat samen met Scouting Eliboe weer uw kerstpost bezorgen.eliboe

 Al sinds 2015 bezorgen wij kerstpost in delen van De Ronde Venen. Ook dit jaar bezorgen we in Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Waverveen en Vinkeveen! Alles binnen postcode 3641 t/m 3648 en 1426. En dat voor maar € 0,50 per poststuk!

Iedereen kan de kerstpost voor Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Waverveen en Vinkeveen, postcode 3641 t/m 3648 en 1426, inleveren op een van onze inleveradressen, vanaf 1 december t/m woensag 14 december 18.00 uur. Uiterlijk 24 december bezorgen we deze post met de hele vereniging, van jong tot oud. Met de opbrengst van deze actie kan onderhoud van de gebouwen en materiaal bekostigd worden. Daarmee kunnen we ook in 2023, met alle leden het scoutingspel leuk en veilig blijven spelen. We hopen dat de actie een nog groter succes wordt dan vorig jaar!

Ook ú kunt uw kerstkaarten binnen Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Waverveen en Vinkeveen door ons laten bezorgen. De Scouting bezorgstempel kost slechts € 0,50 per stuk, tegenover maar liefst € 0,91 voor een decemberzegel van PostNL. U kunt uw post inleveren bij de verschillende inleveradressen tot zondagavond 12 december 2021, 18.00 uur.

Hoe verstuur je je kerstpost in (delen van) De Ronde Venen? 5-stappenplan:

 1. Schrijf je kerstkaarten en zet op de enveloppe het adres EN postcode.
 2. Doe je aantal kerstkaarten x 0,50 cent
 3. Lever je kaarten in een zakje of grote enveloppe met het verschuldigde bedrag + je naam en telefoonnummer, in op één van de inleveradressen.
 4. Doe dit voor woensdagavond 14 december, 18.00 uur.
 5. Dat was het al!

Heeft u nog vragen? Stuur gerust een mail naar de kerstposthelpdesk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Veel gestelde vragen:

 • Ik ben van plan een grote hoeveelheid post in te leveren, hoe gaat dat? Ook bedrijven, scholen en verenigingen kunnen kerstpost inleveren. Dit kan gewoon bij één van de inleveradressen.
  Heeft u een factuur nodig, mail dan even met de kerstposthelpdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Wie gaat mijn post bezorgen? Dit doen wij met al onze leden van 17 t/m uiterlijk 24 december 2022.
 • Halen jullie ook post op bij bijv. slecht ter been? Natuurlijk, dat doen wij als scouts voor u. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Ik ben postzegelverzamelaar, en wil graag een stempel ontvangen voor mij verzameling. Kan dat? Ook postzegel-verzamelaars kunnen een stempel bij ons afnemen. Neem even contact op met onze kerstposthelpdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.