Op 3, 5 of 6 mei komen we weer door de wijken met de mooiste tuinplantjes. Wilt u ons niet missen, dan bent u tussen 13.00 -20.00 uur van harte welkom op onze boerderij om plantjes uit te zoeken.

Op zaterdag 7 mei zullen we vanaf 10.00 tot 16.00 uur (of zolang de voorraad strekt) in het dorp, bij de Lindeboom onze plantjes verkopen.

Net als vorig jaar zijn er ook weer moederdagpakketjes voor een mooi prijsje en ‘plantbezorgd’: de mogelijkheid om de plantjes te bestellen en op te halen of zelfs thuisbezorgd te krijgen.

01 hangpot‘Plantje to go’

Door een beperkt aantal aanhangers en de korte tijd kunnen de Jan van Speykers echter niet overal komen. Daarom is naast de verkoop in de wijken ook elke actiedag verkoop bij de Scoutingboerderij aan de Oosterlandweg 2b in Mijdrecht. Iedereen is van harte welkom van 13.00 tot 20.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. 

Moederdag

Na het succes van vorig jaar, is er ook dit jaar weer een moederdagpakketje te koop. Naast leuke en lekkere items uit die winkels kun je 1 plantje naar keuze toevoegen. Een mooi cadeautje voor maar 10 euro!

Mooie plantjes

Het assortiment van de Scouts bestaat uit onder andere uit klein perkgoed als afrikaantjes, lobelia’s, petunia’s, begonia’s, margrieten, verbena’s en allysum. Ook hebben we hangende en staande geraniums, hangende petunia’s, prachtige Hollandse margrieten, paarse Madeliefjes, bacopa, surfinia, sanvitalia en grootbloemige dubbele knolbegonia’s.

02 hangtas fuchsia

Dit jaar is ons assortiment uitgebreid met fuchsia's, Spaanse margrieten en dahlia's. Nog meer keus dus!

De absolute topper van de afgelopen jaren is de hanging basket met hangpetunia’s. De grote, volop en lang bloeiende pracht voor maar 10 euro is ook dit jaar weer verkrijgbaar!

Ook hebben we dit jaar een nieuwkomer: een hangtas met hangpetunia's, fuchsia's of andere zomerbloeiers. Snelheid is wel gewenst, want hiervan hebben we maar een beperkt aantal beschikbaar.

Plantjes van een goede kwaliteit voor een mooie prijs dus.