kerstpost

Scouting Jan van Speyk gaat samen met Scouting Eliboe weer uw kerstpost bezorgen.

Voor het 5e jaar op rij bezorgen wij de kerstpost in De Ronde Venen. Na het succes van voorgaande jaren zullen we dit jaar bezorgen n Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Waverveen en Vinkeveen! Alles binnen postcode 3641 t/m 3648 en 1426. En dat voor maar € 0,45 per poststuk!

Iedereen kan de kerstpost voor Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Waverveen en Vinkeveen, postcode 3641 t/m 3648 en 1426, inleveren op een van onze inleveradressen. Vanaf 18 december t/m maandag 23 december bezorgen we deze post met de hele vereniging, van jong tot oud. Met de opbrengst van deze actie kan onderhoud van de gebouwen en materiaal bekostigd worden. Daarmee kunnen we ook in 2020, met alle leden het scoutingspel leuk en veilig blijven spelen. We hopen dat de actie een nog groter succes wordt dan vorig jaar!

Ook ú kunt uw kerstkaarten binnen Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Waverveen en Vinkeveen door ons laten bezorgen. De Scouting bezorgstempel kost slechts € 0,45 per stuk, tegenover maar liefst € 0,78 voor een decemberzegel van PostNL en een Sand zegel van € 0,50.

U kunt uw post inleveren bij de verschillende inleveradressen tot zondagavond 15 december 18.00 uur.

 

Hoe verstuur je je kerstpost in (delen van) De Ronde Venen? 5-stappenplan:

1. Schrijf je kerstkaarten en zet op de enveloppe het adres EN postcode.
2. Doe je aantal kerstkaarten x 0,45 cent
3. Lever je kaarten in een zakje of grote enveloppe met het verschuldigde bedrag + je naam en telefoonnummer, in op één van de inleveradressen.
4. Doe dit voor zondagavond 16 december 18.00 uur.
5. Dat was het al!

Heeft u nog vragen? Stuur gerust een mail naar de kerstposthelpdesk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inleveradressen ---> (klik voor een overzicht)

Veel gestelde vragen:

Ik ben van plan een grote hoeveelheid post in te leveren, hoe gaat dat?
Ook bedrijven, scholen en verenigingen kunnen kerstpost inleveren. Dit kan gewoon bij één van de inleveradressen. Heeft u een factuur nodig, mail dan even met de kerstposthelpdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie gaat mijn post bezorgen?
Dit doen wij met al onze leden van 18 t/m 23 december.

Halen jullie ook post op bij bijv. slecht ter been?
Natuurlijk, dat doen wij als scouts voor u. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben postzegelverzamelaar, en wil graag een stempel ontvangen voor mij verzameling. Kan dat?
Ook postzegel-verzamelaars kunnen een stempel bij ons afnemen. Dit kan gewoon bij één van de inleveradressen. Woont u buiten De Ronde Venen en heeft u de stempel liever per post? Neem even contact op met onze kerstposthelpdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SponsorKliks


 
 

Privacy beleid

 

Sociale veiligheid


Lid worden of informatie?




 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.