Wie is de leiding bij de kabouterwelpen?

 

carloCarlo

Hallo! Mijn naam is Baloe maar buiten scouting kennen mensen mij ook als Carlo.

Ik ben 24 jaar, woon in Wilnis en ben op mijn zevende jaar begonnen bij de Welpen. Ik ben dus al een hele tijd lid van scouting en sinds die tijd ken ik Rikki Tikki Tavi ook al! Na de Welpen, Verkenners en Explorers ben ik toen ik bijna 18 was overgevlogen naar de Stam (dat is scouting voor volwassenen). Hier heb ik bijna 5 jaar naast onze eigen stamopkomsten ook geholpen met de grote activiteiten van de Jan van Speyk zoals het groepsweekend, overvliegen en de JOTA. In 2014 werd ik toen ik op bezoek was bij het Kabouterkamp gevraagd of ik leiding wilde worden en inmiddels ben ik alweer 2 jaar Kabouterleiding.

Als ik niet bij scouting ben, ben ik bezig om mijn studie Logistiek aan de Hogeschool van Amsterdam af te ronden of aan het werk bij een van mijn bijbanen. Daarnaast ben ik in het weekend ook weleens te vinden langs de racebaan om een race te bezoeken, op een kartbaan om Max Verstappen na te doen, of op stap met (scouting)vrienden naar allerlei leuke activiteiten.

 

 


amandaAmanda

Hallotjes!

Mijn naam is Amanda, maar onder de kinderen ben ik bekend als Mor.

Ik ben zeventien jaar en daarmee de jongste van het leidingteam. Aankomend jaar ga ik beginnen met de studie Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik zit sinds mijn 10e op scouting en ben sinds maart 2016 officieel leiding bij de Kabouters. Ik ben leiding geworden bij de Kabouters omdat ik het leuk vind de kinderen dingen te leren en omdat het stiekem gewoon ontzettend gezellig is. Momenteel ben ik nog bezig met het volgen van verschillende leidingmodules zoals veiligheid en presenteren. Het leukste aan scouting vind ik dat je je echt laat uitdagen en je grenzen verlegd. Er is altijd wel wat te leren. Naast scouting als hobby luister ik ook graag muziek of ga ik erop uit met mijn vrienden. Ik kijk uit naar de komende jaren als kabouterleiding!

 

 

 

Eva

 

 

Informatie bezorging Kerstpost 2020


SponsorKliks


 
 

Privacy beleid

 

Sociale veiligheid


Lid worden of informatie?


 

 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.