Welpen:

kabouterwelp, esta of welp?

Het spel dat de welpen spelen, is gebaseerd op het boek Jungle Book. Dit boek vertelt het verhaal van het Indiaanse jongetje Mowgli, dat opgroeit in de jungle bij wolven en andere dieren zoals Baloe de bruine beer, Hathi de olifant en Kaa de slang. Tijdens de opkomst heeft de leiding namen van de karakters uit het verhaal. Klik hier voor het Junglebook-thema

Welpen zijn jongens en meisjes van 7 tot en met 11 jaar, die graag buiten spelen of gezellig activiteiten op het clubhuis doen. De groep bestaat uit maximaal 25 welpen, die begeleid worden door bijzonder fanatieke leiding.

Van september tot juli komen de welpen wekelijks bijeen om de activiteiten uit voeren. Deze activiteiten worden zorgvuldig door de leiding samengesteld. Hierbij moet gedacht worden aan leuke spelen, sport, verschillende uitjes en spellen rondom natuur en milieu.

Tevens worden er per jaar een of meer weekenden georganiseerd. Hierbij blijven de welpen een nachtje (of zelfs twee) slapen in de Carbohoek.

Ter afsluiting van het scoutingjaar wordt er een zomerkamp gehouden. Dit gebeurt vaak tijdens het Hemelvaart-weekend of de eerste week van de zomervakantie. Het thema van het kamp wordt elk jaar door de leiding bedacht, die vervolgens een leuk verhaal in elkaar zetten.

Scouting Jan van Speyk kent drie welpengroepen: Kabouterwelpen, Esta’s en Welpen. Klik op de speltak om meer te lezen.

Kabouterwelpen

Voor wie? Meisjes van 7 t/m 11 jaar
Wanneer? Woensdag van 18:30 tot 20:00 uur

Esta’s

Voor wie? Jongens en Meisjes van 7 t/m 11 jaar
Wanneer? Woensdag van 18:30 tot 20:00 uur

Welpen

Voor wie? Jongens en meisjes van 7 t/m 11 jaar
Wanneer? Zaterdag van 10:00 tot 11:30 uur

Informatie bezorging Kerstpost 2020


SponsorKliks


 
 

Privacy beleid

 

Sociale veiligheid


Lid worden of informatie?


 

 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.