Wie is de leiding bij de verkenners?

AmberAmber1

Hee hallo!
Ik ben Amber Krijger, ben 21 jaar en het enige meisje bij de verkenners! Vanaf mijn zevende jaar zit ik al bij de scouting. Toen ik zestien werd is er aan mij gevraagd of ik leiding wilde gaan geven bij de verkenners en dat bod heb ik niet afgeslagen!

Maar hoe is t nou om leiding te zijn? Stiekem is het echt wel heel leuk, elke week mogen wij verzinnen wat we gaan doen en leren wij de jongens handige feitjes aan. Ik kan nog uren door praten wat wij nou bij de verkenners doen, en wie ik nou ben maar dat kan je beter zelf aan mij vragen!

De belangrijkste dingen die aan mij opmerken is dat ik een lachebekkie ben en dat ik het heerlijk vind om mezelf ook als kind te voelen op de vrijdag avond!

 

 

 


Jesper

Jesper

Mijn naam is Jesper van Weldam, ik ben 18 jaar oud en werk als bijbaantje bij Multifill.
Momenteel ben ik bezig met de mbo nv4 opleiding verpleegkunde. Als ik mijn diploma heb behaald, wil ik uiteindelijk doorleren voor ambulanceverpleegkundige. Ik ga nu mijn elfde seizoen in bij de Jan Van Speijk. Dit is mijn eerste jaar dat ik leiding ga geven bij de verkenners. Ik wilde vanaf het moment dat ik zelf verkenner was al leiding gaan geven bij de verkenners en dit is niet veranderd in die tijd. Daar kwam nog bij dat ik hele positieve geluiden hoorde van andere leiding uit dat team, dat het erg leuk was en dat er een goede sfeer hangt in het team. Ik wil de verkenners graag leren wat ik in mijn verkennertijd heb geleerd en ze een net zo'n leuke verkennertijd geven als die ik heb gehad van mijn toenmalige leiding. Ik hoop dit nog lang te mogen doen want ik heb er veel plezier in!!!!!

 

 

 

 


Sebastiaansebas

Hoi! Mijn naam is Sebastiaan Steenbergen (Sebas) (linker op de foto), ik ben 19 jaar oud en woon in Mijdrecht.

Op donderdag en vrijdag werk ik bij een evenementenverhuur bedrijf en op zaterdag bij een transportbedrijf. Momenteel ben ik bezig met een MBO niveau 4 opleiding in de richting van transport en logistiek. Ik zit dit jaar alweer 13 jaar bij je scouting waarvan dit mijn tweede jaar als leiding is. Sinds ik zelf verkenner was wilde ik altijd al leiding worden en het leek me erg leuk om de verkenners nu van een hele andere kant mee te maken.

 

 

 

 

 


Ruben

 

SponsorKliks


 
 

Privacy beleid

 

Sociale veiligheid


Lid worden of informatie?
 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.