Wie is de leiding bij de padvindsters?

Ivette

Ivette

Hallo! Ik ben Ivette, 21 jaar. Als je me zoekt, kun je dat het beste in Amsterdam doen. Deels omdat ik daar woon en deels omdat ik daar celbiologie studeer. Daarnaast werk ik ook achter de bar in de Ziggo Dome en achter de counter in de Arena. Dit speelt zich allemaal voornamelijk doordeweeks af, want vrijdagmiddag pendel ik elke week gemoedelijk richting het ouderlijk huis voor een gezonde warme maaltijd. Daarna stap ik op mijn fiets, peddel ik naar de Oosterlandweg en probeer ik weer een leuke opkomst neer te zetten voor de padvindsters.

Sinds dit jaar (2016) ben ik teamleider van de padvindsters. Hiervoor ben ik 5 jaar kabouterleiding geweest en daarvoor het ik het hele riedeltje van bevers tot explorers doorlopen. Ik kan me mijn week zonder minstens een avond op de boerderij door te brengen moeilijk voorstellen, want scouting is de mooiste hobby die er is.

Tot vrijdag!

  


 

hesterHester

Hey mijn naam is Hester ik kom uit 1999 en ben in 2004 bij scouting als mini bevertje begonnen. Sinds 2017 ben ik leiding bij de padvindsters. En ik heb een opleiding in hotelmanagement. Zolang als ik mij kan herinneren ga ik op vrijdag avond naar de scouting eerst om zelf een opkomst te hebben en sinds 2017 om ze te organiseren. Samen met het super gezellige leiding team.

Ik heb veel mooie herinneringen aan scouting en er blijven er steeds weer meer bij komen. En hoop de padvindsters veel mooie herinneringen, vriendschappen en vooral een leuke tijd te kunnen geven.

Tot vrijdag 😁

 

 

 

 


Merlijn

Hallo!

Mijn naam is Merlijn, ik ben geboren op 13 Juni 1997.
Ooit ben ik op mijn 7e levensjaar op de scouting gekomen, en heb hier tot mijn 16e op gezeten, ik heb dit met heel veel plezier gedaan maar moest uiteindelijk stoppen vanwege mijn drukke studie in Utrecht, ik studeer voor ruimtelijk vormgever, en specialiseer mij in de richting grafische vormgeving. En dan nu in 2016 ben ik gevraagd om leiding te komen geven bij de bevers, natuurlijk kon ik hier geen nee op zeggen! Ik ben voor het eerst leiding en zal me er voor de volle 100% voor inzetten om alle bevers net zo'n leuke scouting ervaring te bezorgen als dat ik heb gehad. Ik hoop dat zij ook nog vele jaren bij onze groep zullen blijven.

 
 
 

Linn

 
 
 

Informatie bezorging Kerstpost 2020


SponsorKliks


 
 

Privacy beleid

 

Sociale veiligheid


Lid worden of informatie?


 

 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.