Wie is de begeleiding bij de explorers?

Vincent1Vincent

Hoi hoi, ik ben Vincent. Een van de ‘veteranen’ onder de leiding. Bij de padvindsters was ik 14 jaar leiding en nu alweer bijna 7 jaar begeleiding van de explorers bij de Jan van Speyk. Daarnaast ben ik 8 jaar een van de organisatoren van de regiowedstrijden geweest en heb 2 Wereld Jamborees meegemaakt. Vooral de Wereld Jamboree in Engeland als troepleider van 36 explorers heeft een blijvende indruk achtergelaten. Als je ooit de kans krijgt, maak dan een Wereld Jamboree mee!. Ik heb er nu als (bege)leiding ongeveer 50 weken kamp op zitten, waarvan 12 weken in het buitenland, maar elk kamp blijft elke keer weer een hele belevenis!

Het leukste van de explorers vind ik het samen bereiken van iets leuks. Zoals een buitenlands kamp, maar ook een originele opkomst in een leuke sfeer. Vooral in deze leeftijdscategorie zie je een explorer uitgroeien van een kind tot iemand die heel wat in zijn mars heeft. Mijn motto zou kunnen zijn: “Je bent nooit te oud of te jong om iets nieuws te ontdekken!”

 

 

 

 

 


ingeInge

Hallo, Sinds december 2015 ben ik Inge (bege-)leiding bij de Explorers. Daar voor ben ik welpen leidster geweest sinds 2013 bij de Jan van Spijk. Hiervoor ben ik sinds 2004 tot 2014 leiding geweest ook bij de welpen bij Scouting St. Franciscus te Wijchen.

Zelf als bever begonnen en vond het dus zo leuk dat ik door gegaan ben naar de esta’s, zeeverkenners en de explorers in Wijchen. Tijdens mijn explorer jaren ben ik ook gaan leiding geven wat erg leerzaam en leuk was. Na mijn verhuizing ben ik bij de Janvan Speykgroep beland waar ik het erg naar mijn zin heb, nu dus als explorer (bege-)leiding. Het is een erg dynamische groep met veel, verschillende persoonlijkheden. Een leuke uitdaging en elke opkomst is weer anders. Ik hoop nog vele jaren bij deze groep te blijven.

In 2016 heb ik mijn opleiding afgerond en mag mijzelf bouwkundig ingenieur noemen. Bij de groep in Wijchen ben ik momenteel nog actief in de evenementen commissie. Verder houd ik ontzettend van reizen, koken, fotograferen en uitdagingen!

Informatie bezorging Kerstpost 2020


SponsorKliks


 
 

Privacy beleid

 

Sociale veiligheid


Lid worden of informatie?


 

 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.