Wie is de leiding bij de bevers?

fleur

Fleur

Hai
Ik ben Fleur Rood, ik ben geboren op 20 december 1995. Ik ben mijn scouting carrière begonnen bij de Bevers, daarna Kabouters, Padvindsters, Explorers. Rond mijn 17de ben ik leiding geworden bij de Esta’s, maar daar heb ik na drie jaar afscheid genomen om Bever leiding te worden. Ik heb er heel veel zin in om deze groep weer op te starten! In september gaat mijn 17de scouting jaar in en ik hoop nog vele jaren te blijven.

In september 2016 begin ik met de opleiding International Communication and Media aan de Hoogeschool Utrecht. Een brede opleiding met internationale studenten en docenten. Compleet in het Engels, dus de Bevers houden mij Nederlands omhoog!

 

 

 


 

Sannah

Sannah

Hoii
Mijn naam is Sannah ik ben geboren op 4 november 1999. Ik ben als 6-jarige begonnen bij de kabouters en ging toen naar de padvinders en de explorers.

Hierna ben ik beverleiding geworden. Ik denk dat ik zelf ook leuke dingen van de bevers leer en zij van mij. Ik hoop dat de bevers het leuk vinden en de leiding ook aardig vinden want dat is wel belangrijk toch? In mijn vrije tijd doe ik zelf graag nog aan kamperen en in de buiten wereld zijn. Ook doe ik nu de opleiding tot verpleegkundige niveau 4 en zit in mijn eertse leerjaar.

Ik hoop dat ik lang beverleiding kan en mag blijven want het is echt heel gezellig!
 

 
 
 
 
 
 
 

Lars

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SponsorKliks


 
 

Privacy beleid

 

Sociale veiligheid


Lid worden of informatie?
 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.