dsc 4440Vacatures bij Scouting Jan van Speyk

Leiding geven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt, meehelpen om een groepsactiviteit te organiseren of gewoon een klusje doen op het moment dat het je uitkomt. Zelfs als je je maar een paar uurtjes per maand kunt inzetten, ben je voor Scouting al een supervrijwilliger!

Bij Scouting kun je je op eindeloos veel manieren inzetten als vrijwilliger. De meeste Scoutingvrijwilligers ken je waarschijnlijk als leidinggevenden van een groep kinderen of jongeren. Maar wist je dat je je ook met andere kwaliteiten enorm goed kunt inzetten? Scouting Jan van Speyk heeft tal van interessante vrijwilligersvacatures. Deze vind je hieronder. Staat jouw functie er niet bij? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Leiding worden

DSC 4610Heb je interesse om wekelijks en gedurende de verschillende kampen een speltak (leeftijdsgroep) te vermaken, leuke programma's te verzinnen en lekker buiten bezig te zijn? Ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Binnen de leidingteams van Scouting Jan van Speyk vinden er elk jaar verschuivingen plaats, maar er is altijd wel een speltak op zoek naar nieuwe leiding! Stuur dus gerust een mailtje of kom een keer langs om te kijken welke speltak bij je past. Je mag vrijblijvend bij alle speltakken een kijkje komen nemen, maar pas op: Scouting is verslavend!

Wanneer kan je leiding worden?

Iedereen kan in principe leiding worden. Er is geen scouting ervaring vereist. Het is wel goed om te weten dat leiding zijn niet vrijblijvend is. Wanneer je binnen een speltak taken op je neemt, is de speltak van je afhankelijk. Het is dus belangrijk om je aan afspraken te houden.

Lees meer


Vrijwilliger worden

Bij Scouting Jan van Speyk zijn er verschillende soorten vrijwilligers. We hebben natuurlijk de leidinggevenden, zij verzorgen het programma voor de kinderen. Maar ook als je liever geen leiding wordt, kunnen we je goed gebruiken! 

Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken voor scouting? Kom gerust een keer langs om te kijken of leiding zijn iets voor je is, of dat je misschien een commissie wil versterken. Je kan ook altijd contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klusouder

We vinden het heel erg fijn als ouders een handje helpen in en om onze boerderij. Hiervoor worden klusdagen georganiseerd waarbij een lijst van klussen wordt afgewerkt. Ouders kunnen een voorkeur aangeven tussen klussen en schoonmaak van de boerderijf. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DSC 46141Organisatietalenten

Vindt je het leuk om voor de jeugdleden activiteiten te organiseren, maar wil je daar niet wekelijks zoals de leiding daarmee bezig zijn? Voor de organisatie van onze groepsactiviteiten zoeken we extra ondersteuning. Van het maken van boerenkool tot het sorteren van de kerstpost, het verzorgen van de drinkpost tijdens de avond4daagse tot regelen van de verkoop van vele tuinplantjes? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Voor elk organisatie talent is er wel iets te vinden. Lijkt het je wat? Neem dan eens contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Achter de schermen

Wil je je wel inzetten, maar niet zo veel op de voorgrond, dan is er wel een taak voor je te vinden achter de schermen. Van het bijhouden van de website, schoonmaken van de keuken en toiletten tot het doen van boodschappen voor een activiteit. Een enkele keer per maand een uurtje of meer/minder, net hoe het jou uitkomt. Lijkt je dat wat? Neem dan eens contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NL-Doet

Ook Scouting Jan van Speyk doet mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NL-Doet. Iedereen is welkom om een steentje bij te dragen, aanmelden kan via de website van NL-Doet.

 

 

SponsorKliks


 
 

Privacy beleid

 

Sociale veiligheid


Lid worden of informatie?
 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.