Afdrukken

JvSlogo1
Scouting Jan van Speyk gaat samen met Scouting Eliboe weer uw kerstpost bezorgen.eliboe

 Al sinds 2015 bezorgen wij kerstpost in delen van De Ronde Venen. Ook dit jaar bezorgen we in Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Waverveen en Vinkeveen! Alles binnen postcode 3641 t/m 3648 en 1426. En dat voor maar € 0,60 per poststuk!

Iedereen kan de kerstpost voor Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Waverveen en Vinkeveen, postcode 3641 t/m 3648 en 1426, inleveren op een van onze inleveradressen, vanaf 1 december t/m zaterdag 16 december. Uiterlijk 24 december bezorgen we deze post met de hele vereniging, van jong tot oud. Met de opbrengst van deze actie kan onderhoud van de gebouwen en materiaal bekostigd worden. Daarmee kunnen we ook in 2024, met alle leden het scoutingspel leuk en veilig blijven spelen. We hopen dat de actie een nog groter succes wordt dan vorig jaar!

Ook ú kunt uw kerstkaarten binnen Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Waverveen en Vinkeveen door ons laten bezorgen. De Scouting bezorgstempel kost slechts € 0,60 per stuk, tegenover maar liefst € 0,96 voor een decemberzegel van PostNL. U kunt uw post inleveren bij de verschillende inleveradressen tot en met zaterdag 16 december.

Hoe verstuur je je kerstpost in (delen van) De Ronde Venen? 5-stappenplan:

  1. Schrijf je kerstkaarten en zet op de enveloppe het adres EN postcode.
  2. Doe je aantal kerstkaarten x 0,60 cent
  3. Lever je kaarten in een zakje of grote enveloppe met het verschuldigde bedrag + je naam en telefoonnummer, in op één van de inleveradressen.
  4. Doe dit voor zondag 17 december.
  5. Dat was het al!

Heeft u nog vragen? Stuur gerust een mail naar de kerstposthelpdesk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Veel gestelde vragen: