jvs t shirt 2 1

Het mooie weer is er: wil jij ook een JvS-poloshirt?

UPDATE 21-06-18: Heb je de eerste bestelling gemist en wil je toch nog een polo bestellen? Dat kan nog steeds! Echter de levertijd zal langer duren, zodat er meerdere tegelijk gemaakt kunnen worden. 

UPDATE 07-06-18: naar alle waarschijnlijkheid komen de polo's volgende week binnen! 

Vanaf nu kunnen onze leden een poloshirt bestellen als onderdeel van het uniform. Dit poloshirt mag op warme zomerdagen gedragen worden in plaats van de ScoutFit-blouse, die dan best warm is… We openen in blouse, maar daarna kun je de opkomst draaien in dit veel koelere shirt.

Het bestellen van het poloshirt is niet verplicht. Wie geen JvS-shirt heeft houdt ook op warme dagen gewoon de uniformblouse aan tijdens de opkomsten. Natuurlijk draag je – of je nu je blouse draagt of dit shirt – ook je das!

De poloshirts worden op de voorzijde bedrukt met ons mooie groepslogo. Voor op de achterzijde is een leuke tekst bedacht: "OUD worden of SCOUT blijven?". De poloshirt is in het blauw of oranje te bestellen, beide mag natuurlijk ook. Zie foto’s.

Er zijn natuurlijk verschillende maten:

  • Kindermaten: 104 – 116 – 128 – 140 – 152 – 164
  • Volwassenmaten: XS – S – M – L – XL – 2XL

Op de Carbohoek (scoutingboerderij) in het vergaderhok liggen op dit moment pasmaten, zodat je de juiste maat kan bestellen. Doe dit wel voor of na de opkomst, zodat de leiding niet onnodig hoeft te wachten.

jvs t shirt 2 2

Wat kosten ze?

  • De kindermaten kosten: € 7,50
  • De volwassenmaten kosten: € 9,20

De betaling zal via de automatisch incasso uitgevoerd worden.

Hoe bestellen?

Bestellen doen jullie via onderstaande link:

https://sol.scouting.nl/as/form/20449/participant/new

Wacht niet te lang met bestellen! Na zondag 20 mei gaan er een eerste bestelling naar de drukker!

SponsorKliks

 

Privacy beleid

Gebruik beeldmateriaal


Lid worden of informatie?
 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.