Opendag groot succes!

Het weer zat mee en we hebben veel bezoekers van jong tot oud een leuke middag bezorgd. De open dag bij scouting Jan van Speyk viel dit jaar op 8 april. Vrienden, de kinderen en hun ouders konden meedoen en kennismaken met de uitdagende scoutingactiviteiten! Bij deze scouting is geen gebrek aan creativiteit: je kon pannenkoeken eten, broodje bakken boven het kampvuur! En dat was zeker nog niet alles, de kinderen gingen de strijd aan met elkaar bij het kubb en je kon sjoelen met perzikken. Allemaal activiteiten vol verrassingen. Scouting Jan van Speyk hoopt vele nieuwe gezichten te mogen ontvangen.

Lijkt het je leuk om eens echt mee te doen met een van onze speltakken, of lijkt leiding worden je wat? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dat je wil komen.

Ben je op de foto gezet? Check dan ons fotoalbum.

20170408 Opendag

SponsorKliks

 

Privacy beleid

Gebruik beeldmateriaal


Lid worden of informatie?
 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.