nldoet1721 klussers actief tijdens NL DOET

Op zaterdag 11 maart vanaf half 10 stonden de eerste vrijwilligers al te trappelen om aan de geplande klussen te beginnen. In totaal zijn er 21 doeners in de weer geweest om goten te reinigen, struiken en bomen te snoeien, banken te repareren, tafelbladen te verstevigen, de start van de bouw van een klim-speelobject te verwezenlijken, een aanhanger vol troep weg te brengen, een koelkast verwisselen en tenten uit de opslag te controleren op bruikbaarheid.

Tussendoor werd er koffie, thee en limonade gedronken en vlaai gegeten. De lunch was een heerlijke soep met broodjes knakworst.

Om drie uur werd het klusmateriaal opgeruimd en gingen de klussers huiswaarts.

Het was een gezellige en zonnige NL DOET dag. Alle klussen die gewoonlijk blijven liggen, zijn nu eindelijk weggewerkt. Iedereen bedankt voor de hulp en een extra dankjewel aan het Oranjefonds. Door hun sponsoring hebben we een begin kunnen maken van het klim-speelobject.

 

SponsorKliks

 

Privacy beleid

Gebruik beeldmateriaal


Lid worden of informatie?
 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.