Plantenactie 2020 afgelast

plantenactieScouting Jan van Speyk heeft besloten om de plantenactie 2020 niet door te laten gaan. De gezondheid en veiligheid van onze jeugdleden en vrijwilligers is een belangrijke kernwaarde van Scouting. Gezien de recente ontwikkelingen en het onzekere toekomstbeeld hebben we de weloverwogen beslissing genomen om niet met de planten langs de deuren te gaan of op een andere wijze te verkopen.

Red de Scoutinggroep het zonder het geld van de plantenactie?
Het geld is onmisbaar voor onze groep. Scouting is voor iedereen, daarom houden we onze contributie laag, halen we geld op met oa de jaarlijkse plantenactie. Daarmee betalen we het onderhoud van de gebouwen, spel materiaal, bijzondere activiteiten en onvoorziene kosten. De komende periode zullen we alle zeilen bij moeten zetten en noodzakelijk onderhoud of activiteiten uitstellen.

qr code5Kocht u elk jaar trouw bij onze die mooie tuinplantjes en wilt u ons toch een hart onder de riem steken, dan kunt u een vrijwillige donatie overmaken dmv de afgebeelde QR-code of via ons rekeningnummer: NL82 INGB 0001806333 tnv Scouting Jan van Speyk. 

 

We kunnen hulp goed gebruiken bij:Hoe kan ik Scouting Jan van Speyk op een andere manier steunen?
Alle beetjes helpen! U kunt ons helpen met een financiële bijdrage maar ook in 'natura'. We kunnen u helaas geen sponsorbord langs een sportveld beloven maar kunnen wel uw logo en/of link op onze social media plaatsen

  • Schilderen;
  • Klein en groot onderhoud aan ons gebouw;
  • Terrein onderhoud;
  • Klusjes in en rond gebouwen;
  • Schoonmaak

Voor meer informatie kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SponsorKliks


 
 

Privacy beleid

 

Sociale veiligheid


Lid worden of informatie?
 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.