corona 4893276 960 720 1 1Maatregelen coronavirus

Update: 1 mei 2020
Na het plan van aanpak wat is opgesteld en naar de gemeente verstuurd hebben we GROEN licht gekregen en mogen we weer starten!!

Vanaf maandag 4 mei kunnen de speltakken weer gaan draaien, waar we natuurlijk erg blij mee zijn. We hebben natuurlijk wel allerlei voorzorgsmaatregelen moeten nemen.

Van de speltakleiding ontvangen jullie de informatie over de exacte startdatum.

Ben je nog geen lid, maar wil je wel een keer komen meedoen? Klik rechtsboven op "komen kijken" of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Update: 31 maart 2020
Vandaag heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten en kampen tot en met 31 maart niet door te laten gaan.

In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats, met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Scouting Jan van Speyk volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat de opkomsten de komende weken, tot 31 mei gepland stonden NIET doorgaan.

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten die hierna volgen.

Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden: https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19.

 

 

SponsorKliks


 
 

Privacy beleid

 

Sociale veiligheid


Lid worden of informatie?
 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.