Nieuws

jvs t shirt 2 1

Het mooie weer is er: wil jij ook een JvS-poloshirt?

UPDATE 21-06-18: Heb je de eerste bestelling gemist en wil je toch nog een polo bestellen? Dat kan nog steeds! Echter de levertijd zal langer duren, zodat er meerdere tegelijk gemaakt kunnen worden. 

UPDATE 07-06-18: naar alle waarschijnlijkheid komen de polo's volgende week binnen! 

Vanaf nu kunnen onze leden een poloshirt bestellen als onderdeel van het uniform. Dit poloshirt mag op warme zomerdagen gedragen worden in plaats van de ScoutFit-blouse, die dan best warm is… We openen in blouse, maar daarna kun je de opkomst draaien in dit veel koelere shirt.

Het bestellen van het poloshirt is niet verplicht. Wie geen JvS-shirt heeft houdt ook op warme dagen gewoon de uniformblouse aan tijdens de opkomsten. Natuurlijk draag je – of je nu je blouse draagt of dit shirt – ook je das!

De poloshirts worden op de voorzijde bedrukt met ons mooie groepslogo. Voor op de achterzijde is een leuke tekst bedacht: "OUD worden of SCOUT blijven?". De poloshirt is in het blauw of oranje te bestellen, beide mag natuurlijk ook. Zie foto’s.

Lees meer...

https://www.youtube.com/watch?v=sovyaqMH494

Gezocht: leider m/v 

Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting zorgt voor een leuke en spannende vrijetijdsbesteding. De vereniging biedt ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren

De Jan van Speyk groep te Mijdrecht/Wilnis is aangesloten bij Scouting Nederland. De Jan van Speyk groep heeft 160 leden en is van plan verder te groeien.

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger, op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om in Mijdrecht/Wilnis betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers, iets op te bouwen in je eigen buurt? Ben je bovendien een paar uur in de week hiervoor beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou!

Een enthousiaste leider m/v (vrijwillig)

Lees meer...

SponsorKliks

 

Privacy beleid

Gebruik beeldmateriaal


Lid worden of informatie?
 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.