Nieuws

Email LogoPer e-mail tijdelijk onbereikbaar.

Vanaf donderdag 29 augustus rond 17.00 uur zijn we per e-mail tijdelijk onbereikbaar. De reden hiervan is dat we een overstap gaan maken naar office 365.

Dat wil zeggen, indien u een email verstuurd naar een e-mailadres wat eindigt op "@janvanspeykgroep.nl" worden deze wel ontvangen, echter niet direct gelezen. Een antwoord of reactie op uw mail kunt u na het weekend verwachten. Heeft u toch een dringende vraag of verzoek? Stuur uw e-mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (deze kan al wel gelezen worden), uw e-mail zal dan doorgestuurd worden naar de juiste persoon. Excuses voor het ongemak.

dsc 4440Vacatures bij Scouting Jan van Speyk

Leiding geven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt, meehelpen om een groepsactiviteit te organiseren of gewoon een klusje doen op het moment dat het je uitkomt. Zelfs als je je maar een paar uurtjes per maand kunt inzetten, ben je voor Scouting al een supervrijwilliger!

Bij Scouting kun je je op eindeloos veel manieren inzetten als vrijwilliger. De meeste Scoutingvrijwilligers ken je waarschijnlijk als leidinggevenden van een groep kinderen of jongeren. Maar wist je dat je je ook met andere kwaliteiten enorm goed kunt inzetten? Scouting Jan van Speyk heeft tal van interessante vrijwilligersvacatures. Deze vind je hieronder. Staat jouw functie er niet bij? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...

polo LargeWil jij ook nog een JvS-polo bestellen?

Je hebt ze vast al eens bij iemand gezien, maar zelf nog niet de moeite genomen om er toch ook eentje te bestellen: de JvS-polo. Wil je alsnog zo’n mooi blauw of liever oranje (of beide) polo bestellen? Dat kan!

De polo’s zijn op de voorzijde bedrukt met ons groepslogo. Op de achterzijde is een leuke tekst bedacht: "OUD worden of SCOUT blijven?". De poloshirt is in het blauw of oranje te bestellen, beide mag natuurlijk ook.

Lees meer...

IMG 1033Open dag 29 juni van 10.00-16.00 uur

Als lid hoeven we je natuurlijk niet te vertellen hoe leuk het bij Scouting is, maar heb je het wel eens aan je vrienden/vriendinnen/buren, neven, nichten, etc verteld?

Nee??? Neem ze dan mee naar de Opendag op zaterdag 29 juni en laat zien hoe leuk Scouting is.

Een uitkijktoren, vuurmaken, marshmallows eten en brood bakken. Er is een vuurchallenge waarbij je zo snel mogelijk een touwtje moet doorbranden. Leuke parcoursen voor jong en oud! Of heb je wel eens megajenga of mini-kubb gespeeld? Bij scouting kan het!

Nieuwe leden*, maar vooral ook nieuwe leiding, of ouders en geinteresseerden die iets extra willen doen voor de vereniging (klussen, helpen organiseren voor of achter de schermen). Jong en/of oud iedereen is welkom!

* De esta's (jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar) hebben helaas een wachtlijst.

We gaan weer plantjes verkopen!

plantenactie

 Onze jaarlijkse plantenactie is een fenomeen: Scouts voor de deur met een aanhanger vol met fuchsia’s, vlijtige liesjes, geraniums en allerlei andere kleurige plantjes.

Dit jaar komen de Scouts op woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 mei langs de deuren in de wijken in Mijdrecht en Wilnis. De plantjes zijn gunstig geprijsd en worden door de Scouts netjes bij de deur gebracht.

Door een beperkt aantal aanhangers en de korte tijd kunnen de Jan van Speykers echter niet overal komen. Daarom is naast de verkoop in de wijken ook elke actiedag verkoop bij de Scoutingboerderij aan de Oosterlandweg 2b in Mijdrecht. Iedereen is van harte welkom van 14.00 tot 20.30 uur.

Het assortiment van de Scouts bestaat uit onder andere uit klein perkgoed als Afrikaantjes, Lobelia’s, Petunia’s, IJsbloemen, Begonia’s, Margrieten, Verbena’s, Vlijtige Liesjes en Allysum voor slechts 75 cent per stuk.
Hangende en staande Geraniums, prachtige Spaanse Margrieten, Bacopa, Surfinia, Sanvitalia en grootbloemige dubbele Knolbegonia’s kosten slechts € 1,95.
De absolute topper van de afgelopen jaren is de hanging basket met hangpetunia’s. De grote, volop en lang bloeiende pracht voor maar 10 euro is ook dit jaar weer verkrijgbaar!

Plantjes van een goede kwaliteit voor een mooie prijs dus!

En u helpt met uw aankoop de leden van Scouting Jan van Speyk, die met de opbrengst nieuwe materialen zoals tenten kunnen aanschaffen.

https://www.youtube.com/watch?v=sovyaqMH494

Gezocht: leider m/v 

Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting zorgt voor een leuke en spannende vrijetijdsbesteding. De vereniging biedt ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren

De Jan van Speyk groep te Mijdrecht/Wilnis is aangesloten bij Scouting Nederland. De Jan van Speyk groep heeft 160 leden en is van plan verder te groeien.

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger, op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om in Mijdrecht/Wilnis betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers, iets op te bouwen in je eigen buurt? Ben je bovendien een paar uur in de week hiervoor beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou!

Een enthousiaste leider m/v (vrijwillig)

Lees meer...

kerstpost

Scouting Jan van Speyk gaat samen met Scouting Eliboe weer uw kerstpost bezorgen.

Voor het 5e jaar op rij bezorgen wij de kerstpost in De Ronde Venen. Na het succes van voorgaande jaren zullen we dit jaar bezorgen n Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Waverveen en Vinkeveen! Alles binnen postcode 3641 t/m 3648 en 1426. En dat voor maar € 0,45 per poststuk!

Iedereen kan de kerstpost voor Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Waverveen en Vinkeveen, postcode 3641 t/m 3648 en 1426, inleveren op een van onze inleveradressen. Vanaf 18 december t/m maandag 23 december bezorgen we deze post met de hele vereniging, van jong tot oud. Met de opbrengst van deze actie kan onderhoud van de gebouwen en materiaal bekostigd worden. Daarmee kunnen we ook in 2020, met alle leden het scoutingspel leuk en veilig blijven spelen. We hopen dat de actie een nog groter succes wordt dan vorig jaar!

Ook ú kunt uw kerstkaarten binnen Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Waverveen en Vinkeveen door ons laten bezorgen. De Scouting bezorgstempel kost slechts € 0,45 per stuk, tegenover maar liefst € 0,78 voor een decemberzegel van PostNL en een Sand zegel van € 0,50.

U kunt uw post inleveren bij de verschillende inleveradressen tot zondagavond 15 december 18.00 uur.

Lees meer...

SponsorKliks


 
 

Privacy beleid

 

Sociale veiligheid


Lid worden of informatie?
 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.