Nieuws

We gaan weer plantjes verkopen!

plantenactie

 Onze jaarlijkse plantenactie is een fenomeen: Scouts voor de deur met een aanhanger vol met fuchsia’s, vlijtige liesjes, geraniums en allerlei andere kleurige plantjes.

Dit jaar komen de Scouts op woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 mei langs de deuren in de wijken in Mijdrecht en Wilnis. De plantjes zijn gunstig geprijsd en worden door de Scouts netjes bij de deur gebracht.

Door een beperkt aantal aanhangers en de korte tijd kunnen de Jan van Speykers echter niet overal komen. Daarom is naast de verkoop in de wijken ook elke actiedag verkoop bij de Scoutingboerderij aan de Oosterlandweg 2b in Mijdrecht. Iedereen is van harte welkom van 14.00 tot 20.30 uur.

Het assortiment van de Scouts bestaat uit onder andere uit klein perkgoed als Afrikaantjes, Lobelia’s, Petunia’s, IJsbloemen, Begonia’s, Margrieten, Verbena’s, Vlijtige Liesjes en Allysum voor slechts 75 cent per stuk.
Hangende en staande Geraniums, prachtige Spaanse Margrieten, Bacopa, Surfinia, Sanvitalia en grootbloemige dubbele Knolbegonia’s kosten slechts € 1,95.
De absolute topper van de afgelopen jaren is de hanging basket met hangpetunia’s. De grote, volop en lang bloeiende pracht voor maar 10 euro is ook dit jaar weer verkrijgbaar!

Plantjes van een goede kwaliteit voor een mooie prijs dus!

En u helpt met uw aankoop de leden van Scouting Jan van Speyk, die met de opbrengst nieuwe materialen zoals tenten kunnen aanschaffen.

Mogen we uw kerstpost bezorgen?kerstpost

Scouting Jan van Speyk en Scouting Eliboe gaan weer uw kerstpost bezorgen.

Voor het 4e jaar op rij bezorgen wij de kerstpost in De Ronde Venen. Na het succes van vorig jaar zullen we dit jaar de kerstpost bezorgen in Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Waverveen en Vinkeveen! Alles binnen postcode 3641 t/m 3648 en 1426. En dat voor maar 45 cent per poststuk!

Iedereen kan de kerstpost voor Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Waverveen en Vinkeveen, postcode 3641 t/m 3648 en 1426, inleveren op een van onze eigen inleveradressen. Vanaf 17 december t/m zaterdag 22 (uiterlijk 24) december bezorgen we deze post met de hele vereniging, van jong tot oud. Met de opbrengst van deze actie kan onderhoud van het gebouw en materiaal bekostigd worden. Daarmee kunnen we, ook in 2019, met alle leden het scoutingspel leuk en veilig blijven spelen. We hopen dat de actie een nog groter succes wordt dan vorig jaar!

Ook ú kunt uw kerstkaarten binnen Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Waverveen en Vinkeveen door ons laten bezorgen. De Scouting bezorgstempel kosten slechts € 0,45 cent per stuk, tegenover maar liefst € 0,78 cent voor een decemberzegel van PostNL. U kunt post inleveren bij de verschillende inleveradressen tot zondagavond 16 december 18.00 uur

Lees meer...

jvs t shirt 2 1

Het mooie weer is er: wil jij ook een JvS-poloshirt?

UPDATE 21-06-18: Heb je de eerste bestelling gemist en wil je toch nog een polo bestellen? Dat kan nog steeds! Echter de levertijd zal langer duren, zodat er meerdere tegelijk gemaakt kunnen worden. 

UPDATE 07-06-18: naar alle waarschijnlijkheid komen de polo's volgende week binnen! 

Vanaf nu kunnen onze leden een poloshirt bestellen als onderdeel van het uniform. Dit poloshirt mag op warme zomerdagen gedragen worden in plaats van de ScoutFit-blouse, die dan best warm is… We openen in blouse, maar daarna kun je de opkomst draaien in dit veel koelere shirt.

Het bestellen van het poloshirt is niet verplicht. Wie geen JvS-shirt heeft houdt ook op warme dagen gewoon de uniformblouse aan tijdens de opkomsten. Natuurlijk draag je – of je nu je blouse draagt of dit shirt – ook je das!

De poloshirts worden op de voorzijde bedrukt met ons mooie groepslogo. Voor op de achterzijde is een leuke tekst bedacht: "OUD worden of SCOUT blijven?". De poloshirt is in het blauw of oranje te bestellen, beide mag natuurlijk ook. Zie foto’s.

Lees meer...

https://www.youtube.com/watch?v=sovyaqMH494

Gezocht: leider m/v 

Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting zorgt voor een leuke en spannende vrijetijdsbesteding. De vereniging biedt ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren

De Jan van Speyk groep te Mijdrecht/Wilnis is aangesloten bij Scouting Nederland. De Jan van Speyk groep heeft 160 leden en is van plan verder te groeien.

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger, op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om in Mijdrecht/Wilnis betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers, iets op te bouwen in je eigen buurt? Ben je bovendien een paar uur in de week hiervoor beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou!

Een enthousiaste leider m/v (vrijwillig)

Lees meer...

SponsorKliks

 

Privacy beleid

Gebruik beeldmateriaal


Lid worden of informatie?
 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.