Doe mee, spek de clubkas en help Scouting Jan van Speyk

Van maandag 8 t/m 13 maart 2021, is de Jantje Beton Collecte. Dan gaan ruim 40.000 vrijwilligers langs de deuren om geld op te halen zodat meer kinderen meer kunnen spelen. Ook Scouting Jan van Speyk doet mee, omdat 50% van de opbrengst naar onze eigen clubkas gaat.

Online collecteren

Kan je niet doneren maar wil je ons wel helpen? Doneer via onze online collectebus: https://jantjebeton.digicollect.nl/scouting-jan-van-speyk
Met deze online collectebus kun je de opbrengst voor jouw club verhogen door geld op te halen bij vrienden en familie door het hele land. 

Het belang van spelen

Spelen is belangrijk. Kinderen moeten bewegen voor een gezonde ontwikkeling. En tijdens het spelen leren ze allemaal belangrijke dingen zoals vrienden maken en omgaan met tegenslagen. Jammer genoeg wordt buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen speelt niet of slechts een keer per week vrij buiten. Spelen houdt je vrolijk en open tegenover de wereld. Eigenlijk zou iedereen wat meer moeten spelen.

Help Scouting Jan van Speyk

De helft van de opbrengsten besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland. De andere helft is voor onze eigen clubkas voor bijvoorbeeld een extra leuk uitje. Die opbrengst is heel erg welkom.