Wie is de leiding bij de padvindsters?

Ivette

Ivette

Hallo! Ik ben Ivette, 21 jaar. Als je me zoekt, kun je dat het beste in Amsterdam doen. Deels omdat ik daar woon en deels omdat ik daar celbiologie studeer. Daarnaast werk ik ook achter de bar in de Ziggo Dome en achter de counter in de Arena. Dit speelt zich allemaal voornamelijk doordeweeks af, want vrijdagmiddag pendel ik elke week gemoedelijk richting het ouderlijk huis voor een gezonde warme maaltijd. Daarna stap ik op mijn fiets, peddel ik naar de Oosterlandweg en probeer ik weer een leuke opkomst neer te zetten voor de padvindsters.

Sinds dit jaar (2016) ben ik teamleider van de padvindsters. Hiervoor ben ik 5 jaar kabouterleiding geweest en daarvoor het ik het hele riedeltje van bevers tot explorers doorlopen. Ik kan me mijn week zonder minstens een avond op de boerderij door te brengen moeilijk voorstellen, want scouting is de mooiste hobby die er is.

Tot vrijdag!

 

 


Boet

Boet

Hoi,

Mijn naam is Boet Stevens en ik ben nu 21 jaar. Ik ben nu 1 jaar Rij-instructeur en heb ook een diploma tot Pedagogisch medewerker. En ga binnenkort beginnen met de opleiding toegepaste psychologie.

Ik ben zelf als Bever begonnen bij de scouting en zit nu dus al 15 jaar op scouting.
Ik ben nu 3 jaar leiding bij de padvindsters, er hang altijd een goede sfeer.
Ik ga er nog steeds heen met veel plezier, en de komende jaren blijf ik zeker nog leiding, dan krijg ik namelijk spareribs van Ivette.

Ik ben zelf ook mee geweest op drie internationale scouting evenementen, namelijk de Wereld Jamboree in Zweden als deelnemer, de Wereld Jamboree in Japan als IST'er en ook naar de Roverway in Frankrijk als deelnemer, van deze ervaringen heb ik ook erg veel geleerd.

 

 


Michelle

Michelle

Hoi!
Mijn naam is Michelle Steenbergen. Ik ben 18 jaar en woon in Mijdrecht.
Verder zit ik op school in Aalsmeer en doe ik de opleiding Flower Design (bloemiste). Ik zit 4 dagen op school en loop op vrijdag stage in een bloemenwinkel. Ook werk ik zaterdag in een bloemenwinkel in Mijdrecht.

Ik zit al vanaf mijn 5e op scouting. Van bevers naar kabouters, padvindsters, explorers, en nu dus leiding van de padvindsters. Om heel eerlijk te zijn was dat niet eens gepland en wist ik niet of dit wel iets voor mij was. Totdat ik zag met wie ik leiding moest geven en aan welke groep. Met een keer kijken was ik toch over gehaald. Nog steeds, elke week, ga ik met plezier naar scouting!

 
 
 

Hester

 
 
 

SponsorKliks

 

Privacy beleid

Gebruik beeldmateriaal


Lid worden of informatie?
 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.