Wie is de leiding bij de bevers?

fleur

Fleur

Hai
Ik ben Fleur Rood, ik ben geboren op 20 december 1995. Ik ben mijn scouting carrière begonnen bij de Bevers, daarna Kabouters, Padvindsters, Explorers. Rond mijn 17de ben ik leiding geworden bij de Esta’s, maar daar heb ik na drie jaar afscheid genomen om Bever leiding te worden. Ik heb er heel veel zin in om deze groep weer op te starten! In september gaat mijn 17de scouting jaar in en ik hoop nog vele jaren te blijven.

In september 2016 begin ik met de opleiding International Communication and Media aan de Hoogeschool Utrecht. Een brede opleiding met internationale studenten en docenten. Compleet in het Engels, dus de Bevers houden mij Nederlands omhoog!

 

 

 


merlijn

Merlijn

Hallo!
Mijn naam is Merlijn, ik ben geboren op 13 Juni 1997.
Ooit ben ik op mijn 7e levensjaar op de scouting gekomen, en heb hier tot mijn 16e op gezeten, ik heb dit met heel veel plezier gedaan maar moest uiteindelijk stoppen vanwege mijn drukke studie in Utrecht, ik studeer voor ruimtelijk vormgever, en specialiseer mij in de richting grafische vormgeving. En dan nu in 2016 ben ik gevraagd om leiding te komen geven bij de bevers, natuurlijk kon ik hier geen nee op zeggen! Ik ben voor het eerst leiding en zal me er voor de volle 100% voor inzetten om alle bevers net zo'n leuke scouting ervaring te bezorgen als dat ik heb gehad. Ik hoop dat zij ook nog vele jaren bij onze groep zullen blijven.

 

 

 


Sannah

Sannah

Hoii
Mijn naam is Sannah ik ben geboren op 4 november 1999. Ik ben als 6-jarige begonnen bij de kabouters en ging toen naar de padvinders en de explorers.

Hierna ben ik beverleiding geworden. Ik denk dat ik zelf ook leuke dingen van de bevers leer en zij van mij. Ik hoop dat de bevers het leuk vinden en de leiding ook aardig vinden want dat is wel belangrijk toch? In mijn vrije tijd doe ik zelf graag nog aan kamperen en in de buiten wereld zijn. Ook doe ik nu de opleiding tot verpleegkundige niveau 4 en zit in mijn eertse leerjaar.

Ik hoop dat ik lang beverleiding kan en mag blijven want het is echt heel gezellig!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

geenfotoLars

Lars heeft nog geen verhaaltje geschreven, dus nog even geduld.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SponsorKliks

 

Privacy beleid

Gebruik beeldmateriaal


Lid worden of informatie?
 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.