Afdrukken

https://www.youtube.com/watch?v=sovyaqMH494

Gezocht: leider m/v 

Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting zorgt voor een leuke en spannende vrijetijdsbesteding. De vereniging biedt ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren

De Jan van Speyk groep te Mijdrecht/Wilnis is aangesloten bij Scouting Nederland. De Jan van Speyk groep heeft 160 leden en is van plan verder te groeien.

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger, op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om in Mijdrecht/Wilnis betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers, iets op te bouwen in je eigen buurt? Ben je bovendien een paar uur in de week hiervoor beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou!

Een enthousiaste leider m/v (vrijwillig)

Functieprofiel

Je bent leid(st)er van een groep van 15 to 25 kinderen en organiseert hiervoor wekelijks Scoutingactiviteiten. Dit zijn activiteiten die zich kenmerken door samenspel en uitdaging met hierin een bijzondere plek voor buitenleven. Activiteiten binnen Scouting zijn veelzijdig en afwisselend. Leidinggeven binnen Scouting vindt plaats in teams van 2 à 4 personen.

Wat doet een leid(st)er?

Belangrijk:

Inschatting tijdsbelasting:

Wij bieden:

Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.